ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα 10 κανάλια στο YouTube με τους περισσότερους συνδρομητές!

Post by: 21/02/2019 0 comments

Οι YouTubers, με το περιεχόμενο που δημιουργούν και την επιρροή τους, έχουν καταφέρει να γίνουν κομμάτι της ζωής μας, τουλάχιστον της ψηφιακής. Δισεκατομμύρια χρήστες μπαίνουν στο YouTube κάθε μέρα και πάνω από 400 ώρες βίντεο να ανεβαίνουν στο αγαπημένο κοινωνικό μέσο κάθε λεπτό.

Ποιοι, όμως, έχουν τη μερίδα του λέοντος από άποψη συνδρομητών;

1. HolaSoyGerman (34.6 εκατομμύρια συνδρομητές)
Ο Germán Alejandro Garmendia Aranis είναι Χιλιανός συγγραφέας, κωμικός και παρουσιαστής του HolaSoyGerman. Ο Aranis παίζει το Youtube στα δάχτυλα, αφού έχει αρκετά κανάλια τα οποία έχουν συνολικά πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές. Επίσης, είναι ο πρώτος YouTuber που πήρε 2 Διαμαντένια Play Button, ως ένδειξη αναγνώρισης από το YouTube.

2. Ed Sheeran (34.5 εκατομμύρια συνδρομητές)
Ο δημοφιλής Άγγλος τραγουδιστής έχει ένα από το μεγαλυτρα κανάλια στο YouTube. Ο Sheeran οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο YouTube, μέσα από το οποίο, το κοινό γνώρισε τα τραγούδια του. Το κανάλι του είναι γεμάτο μουσικά βίντεο, remix των επιτυχιών του και βίντεο από τα παρασκήνια των συναυλιών του. Η επιτυχία του “Shape of You” έχει κοντά στα 4 δισεκατομμύρια views, ενώ  συνολικά τα βίντεό του  πάνω από 15 δισεκατομμύρια views.

3. SET India (32.7 εκατομμύρια συνδρομητές)
Το κανάλι της Sony Entertainment στην Ινδία ανεβάζει βίντεο για όλη την οικογένεια, 24 ώρες το 24ωρο. Ξεκίνησε σαν τηλεοπτικό κανάλι το 1995 και έκανε το λανσάρισμά του στο YouTube το 2006. Έχει πάνω από 27.000 διαθέσιμα βίντεο για να διαλέξει κανείς και είναι το 8 μεγαλύτερο κανάλι στο YouTube!

4. Dude Perfect (35 εκατομμύρια συνδρομητές)
Το Dude Perfect είναι μια παρέα κωμικών που ήταν όλοι συγκάτοικοι και ξεκίνησαν αυτό το κωμικό-αθλητικό κανάλι το 2009. Από τότε, έχουν ανεβάσει πάνω από 180 βίντεο με εκατομμύρια views και, επιπλέον, κατέχουν αρκετά ρεκόρ Γκίνες που έχουν σχέση με το μπάσκετ. Επίσης, κατέχουν το ρεκόρ Γκίνες  για τα περισσότερα σπασμένα μολύβια μέσα σε ένα λεπτό και τα περισσότερα απλωμένα T-Shirt μέσα ένα λεπτό. Κατόρθωμα!

5. WWE (34 εκατομμύρια συνδρομητές)
Το WWE (World Wrestling Entertainmentor) έχει 36 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 1500 βίντεο με αγώνες Wrestling (κάτι ανάμεσα σε πάλη και κινηματογραφική ταινία με σούπερ ήρωες). Το κανάλι ξεκίνησε το 2005 και περιλαμβάνει όλα τα επεισόδια του Monday Night Raw, που είναι η πιο μακροχρόνια σειρά στην τηλεόραση.

6. 5-Minute Crafts (35.9 εκατομμύρια συνδρομητές)
Αν και λανσαρίστηκε μόλις πριν από 2 χρόνια, το 5-Minute Crafts ξεπέρασε κάθε προσδοκία των δημιουργών του, αφού έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο YouTube. Με διάφορα βίντεο, όπως  τα “20 bathroom hacks to make life easier” και “35 unbelievable cooking hacks”, το 5-Minute Crafts έχει κάτι για τον καθένα. Με  2.185 βίντεο τα οποία έχουν πάνω από 9 εκατομμύρια views, είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα το δούμε στην 5άδα!

7. Justin Bieber (41.2 εκατομμύρια συνδρομητές)
Ο Justin Bieber δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ποπ τραγουδιστές και το κανάλι του είναι γεμάτο με βίντεο από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.

8. Canal KondZilla (40.7 εκατομμύρια συνδρομητές)
Ο Konrad Cunha Dantas, γνωστός και ως KondZilla είναι ένας Βραζιλιάνος παραγωγός, σκηνοθέτης και συγγραφέας που έχει σκηνοθετήσει πάνω από 700 μουσικά βίντεο. Ξεκίνησε το κανάλι του το 2012 και το βίντεό του για το τραγούδι  “Tombei,” του Koral Conká, ανακηρύχθηκε The Best Music Video στα Multishow Awards του 2005.

9. T-Series (64.2 εκατομμύρια συνδρομητές)
Η αγαπημένη δισκογραφική και κινηματογραφική εταιρία της Ινδίας έχει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια views το μήνα! Είναι διάσημη για τα Bollywood music soundtracks που δημιουργεί και έχει το άλμπουμ του Bollywood με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!

10. PewDiePie (66.6 εκατομμύρια συνδρομητές)
Ο PewDiePie είναι ο σουηδός κωμικός Felix Arvid Ulf Kjellberg. Η περιγραφή του λέει “I make videos” μερικά από τα οποία είναι περίεργα, αμφιλεγόμενα, κακόγουστα ή προφανή. Παρόλα αυτά, είναι το κανάλι με τους περισσότερους συνδρομητές στον κόσμο!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons