ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών! Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις το ταίρι σου online;

Post by: 30/01/2020 0 comments

Στην εποχή της τεχνολογίας και των social media, το online dating είναι πλέον ο κλασικός τρόπος για να βρεις σύντροφο. Δηλαδή, αν πεις στις φίλες σου “γνώρισα κάποιον σε ένα μπαρ” πιθανόν να σε κοιτάξουν περίεργα.

Σύμφωνα με τις έρευνες, το 2017, το 19% των ζευγαριών που παντρεύτηκαν, γνωρίστηκαν online. Οι στατιστικολόγοι λένε ότι το 2040, αυτό το ποσοστό θα ανέβει στο 70%.

Μπορεί οι στατιστικές να ευνοούν το online dating, παρόλα αυτά όμως, χρειάζεται υπομονή, σχεδιασμό και την προσεκτική επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής, που θα σου δίνει όλες τις παραμέτρους που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις τον σύντροφο που ψάχνεις. Θέλεις κάτι εφήμερο; Κάτι πιο σοβαρό; Έχεις υψηλές απαιτήσεις;

Αυτές είναι μερικές dating εφαρμογές που μπορείς να δοκιμάσεις για να βρεις το άλλο σου μισό.

Badoo
Ίσως το πιο διαδεδομένο app γνωριμιών, με πάνω από 450 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το ξεκίνησε ο Ρώσος επιχειρηματίας Andrey Andreev και έχει έδρα την Λευκωσία. Το Badoo, σού δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σου και έτσι να γνωρίσεις ανθρώπους για ραντεβού, φιλία ή απλά συζήτηση. Αφού δεις το προφίλ κάποιου που σού αρέσει, πατάς like και αν ο άλλος νιώθει το ίδιο, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε να μιλάτε στο chat. Η βασική έκδοση του Badoo είναι δωρεάν, αλλά με μια μικρή μηνιαία συνδρομή μπορείς να έχεις μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως ακύρωση like, προώθηση προσωπικών μηνυμάτων και αόρατη περιήγηση.

Tinder
Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών με πάνω από 100 εκατομμύρια downloads. Απαιτεί σύνδεση με το προφίλ σου στο Facebook, από το οποίο μπορεί να τραβήξει έως και 6 φωτογραφίες. Η εφαρμογή σού προτείνει επαφές με βάση την τοποθεσία σου και τις προτιμήσεις σου. Εσύ, αν δεν σου αρέσει κάποιος, πατάς x ή κάνεις swipe προς τα αριστερά, ενώ αν σου αρέσει κάποιος, πατάς καρδούλα ή κάνεις swipe προς τα δεξιά. Ο χρήστης που σού αρέσει ειδοποιείται και αν νιώθει το ίδιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε. Η δωρεάν version έχει περιορισμένα swipe κάθε μέρα, ενώ υπάρχει και η pluς που σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

OkCupid
Ξεκίνησε σαν site το 2004 και εξελίχτηκε σε εφαρμογή με 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Εστιάζει πολύ στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των χρηστών και σου επιτρέπει να γνωρίσεις καλά τον άλλον πριν ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού μαζί του. Στην δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, μπορείς να δεις μόνο τα προφίλ των χρηστών με τους οποίους ταιριάζεις, ενώ πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή μπορείς να δεις τα προφίλ όλων.

Zoosk
To Zoosk ξεκίνησε το 2007 και υπάρχει σε 25 γλώσσες και 80 διαφορετικές χώρες. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο, που αναλύει τη συμπεριφορά, τα χαρακτηριστικά σου και τις πληροφορίες του προφίλ σου και σου προτείνει χρήστες με τους οποίους ταιριάζεις. Μπορείς να δεις τη φωτογραφία τους, πληροφορίες για σωματικά χαρακτηριστικά, ενδιαφέροντα, περιοχή και πολλά άλλα. Η δωρεάν έκδοση σου επιτρέπει μόνο μια περιήγηση, ενώ αν θέλεις περισσότερες δυνατότητες, όπως να στέλνεις και να διαβάζεις μηνύματα, να προσφέρεις λουλούδια και δώρα, πρέπει να πληρώσεις συνδρομή.

Luxy
Αυτή είναι μια εφαρμογή για όσες ψάχνουν πλούσιο γαμπρό. Το Luxy υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους επιβεβαίωσης του εισοδήματός των χρηστών του, αφού για να γίνεις κανείς μέλος, πρέπει να βγάζει πάνω από 200.000 δολάρια το χρόνο. Η εφαρμογή σου επιτρέπει να έρθεις σε επαφή με άλλους εκατομμυριούχους στην περιοχή σου, σου προτείνει supermodels, ενώ έχει και μια λειτουργία τύπου Tinder, όπου μπορείς ανώνυμα να επιλέξεις ή να απορρίψεις άλλους χρήστες. Υπάρχουν διάφορες βαθμίδες στις συνδρομές, αλλά σε σχέση με άλλες εφαρμογές γνωριμιών για γυναίκες που ψάχνουν sugar daddies, το Luxy είναι σοβαρό και κατάλληλο για όσες ψάχνουν πιο μακροχρόνιες σχέσεις.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons