Δεν υπάρχει καλύτερος μεζές για μια μπυρίτσα, από τα λουκάνικα. Εδώ σας παρουσιάζουμε μια νόστιμη συνταγή με πολύχρωμες πιπεριές. Απολαύστε τα δίπλα στο τζάκι.
ΥΛΙΚΑ
-
3 – 4 λουκάνικα της αρεσκείας μας κομμένα σε χοντρές ροδέλες (εμείς χρησιμοποιήσαμε λουκάνικα κοτόπουλου)
-
Πιπεριές σε διάφορα χρώματα κομμένες σε κομμάτια
-
1 νεροπότηρο γλυκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Ρίχνουμε ελάχιστο λάδι στο σκεύος που θα μαγειρέψουμε (βαθύ τηγάνι, ρηχή κατσαρόλα).
-
Τοποθετούμε όλα μαζί τα υλικά και τα γυρίζουμε ώσπου να βγάλουν το λίπος τους και να αρχίσουν να μαγειρεύονται.
-
Σβήνουμε με γλυκό κρασί, πχ σαμιώτικο.
Σερβίρουμε σαν μεζέ για μπύρα ή σαν κύριο φαγητό με ρύζι.
Καλή επιτυχία!
Φωτό από: Μαρία Τζιβανάκη