Το κοτόπουλο είναι ένα κρέας που αγαπούν οι περισσότεροι. Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε κοτόπουλο με πολύχρωμα λαχανικά. Για υγιεινή διατροφή και νοστιμιά.
Υλικά:
- 2 φιλεταρισμένα από το χασάπη στήθη κοτόπουλου
- μισό λάχανο λεπτά κομμένο
- 5 καρότα κομμένα με το piller για να γίνουν πιο εύκολα παράλληλα με τα άλλα λαχανικά
- 3-4 πιπεριές χρωματιστές σε κάθετες φέτες
- 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- αλάτι, πιπέρι, λάδι
Εκτέλεση
- Σωτάρουμε πρώτα τα λαχανικά σε δυνατή φωτιά με λάδι. Χρησιμοποιούμε πλακέ σκεύος.
- Προσθέτουμε το λεπτοκομμένο φιλέτο κοτόπουλου.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Αφήνουμε να γίνει στη φωτιά για περίπου 30 λεπτά
Φωτό από: Μαρία Τζιβανάκη