Υλικά
- 500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι
- 4 σκελίδες σκόρδο Πατρική Γη
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κούπα Ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες Πατρική Γη
- 2 κουταλιές σούπας Ξύδι Μπαλσάμικο
- Αλάτι, πιπέρι όσο χρειαστεί
Εκτέλεση
- Βράζετε το σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και μαραίνετε το σκόρδο σε πολύ χαμηλή φωτιά για να μην μαυρίσει.
- Προσθέτετε τις ντομάτες και μισή κούπα νερό από αυτό που βράζει το σπαγγέτι.
- Αφήνετε να σιγοβράσει για 2 λεπτά, προσθέτετε το ξύδι, ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Προσθέτετε πιπέρι.
- Στραγγίζετε το σπαγγέτι, προσθέτετε τη σάλτσα, ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή από την “Πατρική Γη”