Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
σοκολατακια-HOME-PAGE

Comfortfood: Συνταγή για λαχταριστά, χειροποίητα σοκολατάκια

Αν θέλεις να απολαύσεις τα δικά σου σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σου, δοκίμασε τη δική μας συνταγή. Είναι και ένα υπέροχο, οικονομικό δώρο για όταν πας καλεσμένος /η σε φίλους!

Υλικά

  • 1 κιλό κουβερτούρα

  • 400 γραμμάρια αμύγδαλα

  • 200 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης άψητα

  • 200 γραμμάρια φουντούκια

  • 1 κούπα λάδι

Εκτέλεση

  1. Καβουρντίζουμε τους ξηρούς καρπούς. Τα φουντούκια, πριν τα καβουρντίσουμε, τρίβουμε τη φλούδα τους για να φύγει ή τα αγοράζουμε έτοιμα, ξεφλουδισμένα).

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.

  1. Προσθέτουμε τους καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς και μια κούπα λάδι.

  1. Απλώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα με τους ξηρούς καρπούς σε ταψί πάνω σε αλουμινόχαρτο.

  1. Χωρίζουμε σε τετράγωνα πριν στερεοποιηθεί η σοκολάτα και μόλις κρυώσει τα κόβουμε.

σοκολατακια2

Έτοιμα τα χειροποίητα σοκολατάκια. Κεράστε με καφέ!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates