Αυτό το ψωμί δεν το έχετε δοκιμάσει αλλού! Είναι τόσο απλό και εύκολο, δεν θα το πιστεύετε! Και το απίστευτο: δεν χρειάζεται ζύμωμα ούτε να το περιμένετε να «φουσκώσει».
ΥΛΙΚΑ
– 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
– 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κοφτές
– 1 κουτάκι μπύρα (το μικρό)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ μέχρι να ενοποιηθούν σε ένα μείγμα.
Βουτυρώνουμε μια παραλληλόγραμμη φόρμα και χύνουμε μέσα το μείγμα μας, όπως είναι, χωρίς καμιά διαδικασία ζυμώματος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο πάνω – κάτω (αντιστάσεις) στους 180ο για περίπου 50 – 60 λεπτά.
Δοκιμάστε το έτσι όπως είναι ζεστό, με λίγο τυράκι. Υπέροχο!