ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Ζώδια της εβδομάδας με τον ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

Post by: 11/07/2017 0 comments

Τα ζώδια από 10 έως 16 Ιουλίου 2017

 

Κριός

Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει κοινωνικούς και με πολύ καλή διάθεση να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όλοι μα ειδικότερα οι 7 και 8/4ου  είναι τις ενδοοικογενειακές εντάσεις και οι μεγαλύτεροι τις κόντρες με τα παιδιά σας. Οι 27/3ου έως 6/4ου ευνοείστε πολύ επαγγελματικά και όχι μόνο καθώς σας δίνονται ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα θέλω σας.

Ταύρος

Έντονο το ξεκίνημα της εβδομάδας, με εσάς να μη τα πηγαίνετε και πολύ καλά με το λόγο, που σημαίνει πως καλό θα ήταν να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού χώρου προκειμένου να αποφύγετε ρίξεις με άτομα κύρους μέσα σε αυτή. Η Πέμπτη και η Παρασκευή φαίνονται οι καλύτερες μέρες να ξεφύγετε από την καθημερινότητα κάνοντας ενδιαφέροντα πράγματα με φίλους ή και μόνοι.

Δίδυμοι

Τους γεννημένους 27/5ου έως 3/6ου  τους περιμένει μια εβδομάδα με ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς ενώ οι 4 και 5/6ουδιανύουν ένα διάστημα όπου η τύχη είναι αυξημένη και μπορούν να πετυχαίνουν οτιδήποτε στοχεύουν. Την Δευτέρα φανείτε προσεχτικοί με τα έξοδα σας αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για όλους.

Καρκίνος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει προβληματισμένους με τα οικονομικά σας και με το πως θα διατηρήσετε τις ισορροπίες σε απαιτητικές οικονομικά σχέσεις και συνεργασίες όλους και ειδικά τους 9 και 10/7ου  που κινδυνεύουν να μην καταφέρουν να κρατήσουν αυτές τις ισορροπίες. Οι 15 έως 19/7ου έχετε μια ιδιαίτερη δυναμική που σας επιτρέπει να  κατακτάτε τους στόχους σας . Πέμπτη και Παρασκευή  είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας

Λέων

Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα προβληματίσουν και θα ρίξουν ψυχολογικά  τους περισσότερους  Λέοντες με εξαίρεση τους 30/7ου με 9/8ου που έχουν να περιμένουν ευχάριστες οικονομικό-επαγγελματικές εξελίξεις. καλό θα ήταν οι πολλοί να  κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε εντάσεις αν θέλετε να κρατήσετε την θέση σας ακέραια. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε προσωπικά σας σε τρίτους διότι δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι και θα μπορούσε κάποιο άτομο να σας εκθέσει. Οι 14 και 15/10 είστε οι πιο πιεσμένοι από προβλήματα του παρελθόντος . Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους αφού η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη

Ζυγός

Θα μπορούσατε να έχετε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στην εβδομάδα αυτή αν εξαιρέσουμε οικογενειακές εντάσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν την Δευτέρα. Η Τρίτη και η Τετάρτη δείχνουν οι καλύτερες μέρες για να προωθήσετε συμφέροντα σας ενώ οι γεννημένοι 29/9ου έως 6/10ου θα έχετε ειδικές αιτίες ψυχολογικής η και συναισθηματικής χαράς μέσα στην εβδομάδα αυτή. Οι 7 και 8/10ου εκμεταλλευτείτε την μεγάλη τύχη αυτού του διαστήματος

Σκορπιός

Αν εξαιρέσουμε την απολυτότητα της σκέψης σας αλλά και του λόγου σας στην αρχή της εβδομάδας που θα μπορούσε να σας φέρει σε κόντρα με ανωτέρους είτε ηλικιακά είτε σαν θέση, κατά τα  άλλα είναι μια ήσυχη εβδομάδα. Οι 15 έως 19/11ου διαθέτετε μια δυναμική που σας βοηθά να κατακτάτε στόχους. Η Πέμπτη και η Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με ότι και όσους αγαπάτε.

Τοξότης

Η αρχή της εβδομάδας μπορεί να βγάλει έξοδα που θα σας αγχώσουν και θα μονοπωλήσουν τη σκέψη σας για το πως να τα διαχειριστείτε. Οι γεννημένοι 29/11ου έως 9/12ου έχετε να περιμένετε καλές επαγγελματικές/συνεργασιακές εξελίξεις για όσους τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ενώ οι 22/11ου είστε πιο πιεσμένοι από ευθύνες που έχτε αναλάβει εις γνώσιν σας πολύ καιρό τώρα. Το Σ/Κ δείχνει εξαιρετικό 2ήμερο για όλους.

Αιγόκερως

Ενώ η αρχή της εβδομάδας βγάζει εντάσεις και διαφωνίες που δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν ειδικά οι 7 και 8/1ου  με σύντροφο ή συνεργάτες  καθώς και απρόσμενα έξοδα που βγάζουν εκτός προϋπολογισμού τους 19/1ου ,  για τους  υπολοίπους είναι μια σχετικά ήπια εβδομάδα από την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το Σ/Κ που είναι το καλύτερο διήμερο για  να ασχοληθούν με το σπίτι και την οικογένεια.

Υδροχόος

Πολύ πιθανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας να σας απασχολήσει ένα επαγγελματικό ζήτημα ή και ένα πρόβλημα υγείας όχι απαραίτητα δικό σας. οι γεννημένοι 26/1ου με 2/2ου θα έχετε ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς   ενώ οι 3 και 4/2ου εκμεταλλευτείτε την απίστευτη τύχη σας σε οτιδήποτε και αν σας ενδιαφέρει. Η Δευτέρα από το απόγευμα Τρίτη και η Τετάρτη είναι πολύ καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας

Ιχθείς

Η Δευτέρα θέλει προσοχή σαν μέρα στα συναισθηματικά σας. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψετε σε τρίτους να ανακατευτούν στα προσωπικά σας αν δεν θέλετε να στεναχωρήσετε η να στεναχωρηθείτε από αγαπημένα πρόσωπα. Οι 13 έως 18/3ου είστε ετοιμοπόλεμοι να διεκδικήσετε τα θέλω σας όποια και αν είναι αυτά. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

 

 

 

ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για τηλεφωνικές απαντήσεις πάρτε στο 9011903040 ή στείλτε sms γράφοντας ΠΕΡ 1 (κενό), την ερώτησή σας στο 54754. Τηλ. Γραφείου: 210 9349036. Κινητό 6937110155.

Πηγή: www.marinaserafimidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons