ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Ζώδια της εβδομάδας με τον ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

Post by: 14/02/2017 0 comments

Τα ζώδια από 13 έως 19 Φεβρουαρίου 2017

Κριός

Ο Ήλιος από το Σάββατο περνά στους Ιχθείς θα σας επιτρέψει να κάνετε μία ειλικρινή ενδοσκόπηση και απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να διορθώσετε λάθη . Ακόμα αυτό το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει μία υπερευαισθησία που θα σας κάνει περίεργα για την φύση σας γκρινιάρηδες. Οι 8,11 και 12/4 ου περνάτε ένα δύσκολο διάστημα που σας αναγκάζει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα είτε σας αρέσουν είτε όχι ενώ οι 26 έως 30/3ου έχετε να περιμένετε κάποια συναισθηματική χαρά ή και ένα κέρδος από κάπου. Η Κυριακή είναι πολύ καλή μέρα για όλους.

Ταύρος

Ο Ήλιος περνά από το Σάββατο στον 11 ο φυσικό και για ένα μήνα θα σας ανοίξει νέους κύκλους γνωριμιών , θα μπορούσε να γεννήσει μία δυνατή αδερφική φιλία και θα σας δώσει αιτίες να πηγαινοέρχεστε σε σπίτια φίλων που θεωρείτε οικογένεια ή και να έρχονται φίλοι σπίτι σας. Η Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι είναι δύσκολη και με εντάσεις μέρα γι’ αυτό προσέχετε λόγια, μετακινήσεις και κόντρες λεκτικές με κάποιον ανώτερο σας ενώ η Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα να ασχοληθείτε με ότι και όσους αγαπάτε.

Δίδυμοι

Ένας ήλιος στο ζενίθ του αστρολογικού σας χάρτη ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες, ανταμείβει οικονομικά αυτούς που προσπαθούν μα δίνει και προβολή μέσα από τον δυνατό σας λόγο αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε. Οι 30/5ου έως 10/6ου έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με ένα επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα ενώ οι 14/6 ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε. Oι 16/6 ου είστε πιεσμένοι από αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Τρίτη είναι πολύ καλή μέρα ενώ και η Τετάρτη μετά το μεσημέρι θα μπορούσε αν μπορέσετε να αποφύγετε σπατάλες και έξοδα.

Καρκίνος

Ένας ήλιος μέσα στον 9 ο φυσικό είναι ότι καλύτερο για να κάνει το μυαλό σας να παίρνει γρήγορες στροφές, να έχει λαμπρές ιδέες και  γενικά να μπορεί να βλέπει πολυεπίπεδα ένα θέμα και να φτάνει γρήγορα στη σωστή λύση του. Η Τετάρτη είναι δύσκολη μέρα για τα προσωπικά σας μέχρι το μεσημέρι ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους. Οι 10 και 13/7 ου ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε στις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας ενώ οι 2/7ου εκμεταλλευτείτε τη δημιουργική φαντασία που έχετε αυτό το διάστημα.

Λέων

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς μέχρι τις 20/3 ου θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς, καχύποπτους με όλους και με όλα μα και ερωτικούς. Ακόμα ευνοεί οικονομικές διεκδικήσεις καθώς και οικονομικά κέρδη από αδήλωτες πηγές εσόδων ή στήριξη από τρίτο άτομο . Οι 29/7 ου έως 2/8 ου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές κάθε μορφής ενώ οι 4 έως 8/8 ου θα είσαστε υπερδραστήριοι και γεμάτοι όρεξη να πραγματοποιήσετε τις σκέψεις σας. Η Κυριακή είναι η  καλύτερη μέρα για όλους.

Παρθένος

Από το Σάββατο και για ένα μήνα ο Ήλιος από τους Ιχθείς θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε. Αυτό το διάστημα θα πάρετε χαρά από τους συντρόφους σας αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας κάτι που θα κάνει πολύ ζεστό το κλίμα των σχέσεων μα και των συνεργασιών σας. Η Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι θέλει προσοχή σε απρόοπτα έξοδα ή σε σπατάλες προκειμένου να ικανοποιήσετε δικά σας ή και των αγαπημένων σας τα θέλω. Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ότι σας χαροποιεί.

Ζυγός

Ο Ήλιος περνά από το Σάββατο στον τομέα που αφορά τα επαγγελματικά σας και την υγεία σας που σημαίνει πως είναι πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με αυτά. Θα είστε πιο αποδοτικοί και πιο οργανωτικοί στη δουλειά ενώ θα έχετε την τάση να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Όσοι θελήσετε να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας είναι ένα καλό διάστημα να ξεκινήσετε είτε κάποια άσκηση είτε κάποια διατροφή. Οι 10,11 και 14/10ου προσαρμοστείτε στις αλλαγές και μην επαναστατείτε διότι δεν σας παίρνει ενώ οι 15 και 16/10ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε.

Σκορπιός

Ο Ήλιος μέσα από τον 5 ο σας φυσικό θα σας δώσει ένα μήνα γεμάτο συναισθηματικές χαρές ,μια ευχάριστη γνωριμία για τους ελεύθερους του ζωδίου ή χαρές από τα παιδία τους οι μεγαλύτεροι. Έχετε βάλει στόχους και είσαστε έτοιμοι να τους πετύχετε με τη δυναμική και το πείσμα που διαθέτετε. Την Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι μπορεί να είσαστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Από την Πέμπτη ανεβαίνετε και Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Τοξότης

Την επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά θα σας δώσει το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς. Είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν οι ανάγκες των δικών σας ενώ παράλληλα θα νιώθετε πως θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Οι 28/11 ου έως 2/12 ου θα έχετε αιτίες να νιώθετε πολύ ανεβασμένοι μέσα στην εβδομάδα ενώ οι 4 έως 8/12 ου θα είσαστε δυναμικοί και ετοιμοπόλεμοι να διεκδικήσετε τα όποια θέλω σας και να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι πολύ κοινωνικές για εσάς μέρες γι΄ αυτό προσέξτε την δύσκολη μέχρι το μεσημέρι Τετάρτη μην τσακωθείτε για οικονομικά.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς από το Σάββατο κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο διπλωματικούς και δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε μικρές αναζωογονητικές διαδρομές μα και να τα βρείτε με συγγενείς β βαθμού. Οι συζητήσεις, τα μηνύματα και γενικά τα νέα θα δίνουν και θα παίρνουν αυτό το μήνα και μόνο την Τετάρτη προσέχετε διασπαστικές τάσεις με σχέσεις και συνεργασίες. Οι 8 αργά το βράδυ, 9 και 11/1 ου να είστε προσεχτικοί σε οτιδήποτε κάνετε και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά αυτό το διάστημα διότι θα καείτε. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Υδροχόος

Ευχάριστα τα νέα για τα οικονομικά σας μιας και ο Ήλιος στον 2 ο φυσικό σας δείχνει πως είναι το καλύτερο διάστημα να ασχοληθείτε με αυτά. Θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Οι 29/1 ου έως 7/2 ου έχετε να περιμένετε κάποια ευχάριστα νέα είτε για επαγγελματικό ζήτημα που αφορά μάλλον κάποιον αγαπημένο σας περισσότερο παρά εσάς ,είτε συναισθηματικό ενώ οι 11 και 12/2 ου διαθέτετε απεριόριστη τύχη σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε. Η Κυριακή η καλύτερη μέρα για όλους.

Ιχθείς

Ο Ήλιος περνά από το Σάββατο και για ένα μήνα στο δικό σας το ζώδιο και ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Είναι ένα διάστημα που θα ασχολείστε περισσότερο με το τι θέλετε εσείς και θα αφήνετε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Την Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι προσοχή σε συναισθηματικά ζητήματα, μην ανοίγετε θέματα που έχουν τη δύναμη να σας στενοχωρήσουν. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

 

ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για τηλεφωνικές απαντήσεις πάρτε στο 9011903040 ή στείλτε sms γράφοντας ΠΕΡ 1 (κενό), την ερώτησή σας στο 54754. Τηλ. Γραφείου: 210 9349036. Κινητό 6937110155.

Πηγή: www.marinaserafimidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons