ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

3 τρικ για να έχεις άσπρα δόντια χωρίς λεύκανση!

Post by: 09/11/2017 0 comments

Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει τους celebrity για το αστραφτερό τους χαμόγελο! Τα δόντια τους είναι τόσο άσπρα που σου τραβάνε την προσοχή αμέσως. Μετά συγκρίνεις τα δικά σου και ξαφνικά αποκτάς εμμονή με το πως μπορείς να έχεις και εσύ τέτοιο αποτέλεσμα.

Σκέφτεσαι σαν εναλλακτική την λεύκανση αλλά μετά διαπιστώνεις πως δεν σε παίρνει οικονομικά και πως χρειάζεσαι έναν ανέξοδο τρόπο…τον οποίο και σου προτείνουμε εμείς!
Και το καλύτερο είναι ότι γίνεται με υλικά που έχεις μέσα στο σπίτι σου!

Θα χρειαστείς: μαγειρική σόδα, λεμόνι, φράουλες, κουρκουμάς

Τρικ 1#
Φράουλες ~> Τις πολτοποιείς και έπειτα βουρτσίζεις τα δόντια σου με αυτό το μείγμα. Μετά τα βουρτσίζεις με οδοντόκρεμα κανονικά. Μπορείς να επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία κάθε φορά που πλένεις τα δόντια σου.

Τρικ 2#
Σε ένα μπολ βάζεις 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και στύβεις λίγο χυμό λεμόνι. Βουρτσίζεις τα δόντια σου κανονικά και έπειτα με την οδοντόβουρτσα σου βάζεις λίγο από αυτό το μείγμα και τρίβεις ελαφρά τα δόντια σου. Άφησε το μείγμα πάνω στα δόντια σου για λίγα δευτερόλεπτα ή επέμεινε βουρτσίζοντας για αρκετή ώρα. Τη διαδικασία αυτή μπορείς να την κάνεις κάθε εβδομάδα.

Τρικ 3#
Βάζεις λίγο κουρκουμά στο μπολ σου και προσθέτεις ελάχιστο νερό. Το μείγμα πρέπει να είναι πηκτό και όχι αραιό. Κάθε φορά που πλένεις τα δόντια σου μπορείς αμέσως μετά με μια άλλη οδοντόβουρτσα να χρησιμοποιείς λίγο από το παραπάνω μείγμα και να τρίβεις τα δόντια σου.

Πηγή: www.followme.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons