ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

7 hobbies που μπορούν να σου προσφέρουν ευρώ!

Post by: 20/06/2017 0 comments

Θα φανταζόσουν ποτέ πως μπορείς να επωφεληθείς οικονομικά, κάνοντας αυτό που αγαπάς; Εν καιρώ κρίσης, πολλοί έχουν ανακαλύψει τη χρυσή τομή, ώστε να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επάγγελμα. Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδέες ακόμα:

  1. Blogging: Εάν σου αρέσει να κοινοποιείς την άποψή σου για την επικαιρότητα αλλά και για όσα σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν, δημιούργησε το δικό σου blog. Προσπάθησε να το γεμίζεις με ενδιαφέρον περιεχόμενο, ώστε να τραβήξει τα βλέμματα αναγνωστών αλλά και χορηγών που θα πληρώσουν για να τοποθετήσουν το banner τους στη σελίδα σου.
  2. Έρευνες: Πάρε μέρος σε έρευνες που διενεργούν εταιρίες, οι οποίες επενδύουν στη σφυγμομέτρηση του κοινού σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Οι απαντήσεις σου θα πληρωθούν, οπότε άνοιξε λογαριασμό σε sites που καταπιάνονται με έρευνες επί πληρωμή, ώστε να ξεκινήσεις το επικερδές hobby σου (Τσέκαρε αυτά τα sites: Survey Junkie, Vindale, Inbox Dollars).
  3. Gaming: Αν είσαι πολύ καλός – ταλαντούχος – gamer, τότε μην αργείς. Ανέβασε το βίντεο που δείχνει τον τρόπο που παίζεις διάσημα games, είτε σε youtube.com ή και στο twitch και θα εκπλαγείς!
  4. Φωτογραφία: Η φωτογραφία είναι ένα αγαπημένο χόμπι για πολλούς. Εάν έχεις μια DSLR μηχανή, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να τραβήξεις πιο επαγγελματικές φωτογραφίες. Ήξερες όμως πως υπάρχουν sites που μπορούν να πληρώσουν για το υλικό σου ή να το θέσουν σε δημοπρασία; Αν πιστεύεις στα φωτογραφικά skills σου, πρέπει να το ψάξεις!
  5. Web Design: Ένα από τα πιο επικερδή επαγγέλματα, ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, ξεκίνησε ως χόμπι. Άνθρωποι που αγαπούν την αισθητική και τον προγραμματισμό, μπορούν να κερδίσουν και 2000 ευρώ για ένα project που θα υλοποιήσουν σε σχεδόν 20 ώρες.
  6. Χειροποίητες κατασκευές: Οι περισσότεροι crafters ξέρουν τι σημαίνει να δημιουργείς κάτι με τα χέρια σου. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει κοινό που προτιμά το χειροποίητο από το εργοστασιακό. Αν «το ‘χεις» με τις κατασκευές, το www.etsy.com θα σε αποζημιώσει!
  7. Poker: Δε χρειάζεται να έχεις poker face για να κερδίσεις, μιας που θα μπορείς να ασκείς τις δεξιότητές σου online. Σε περίπτωση που αγαπάς λοιπόν το συγκεκριμένο είδος χαρτοπαιξίας, ρίξε μια ματιά στα poker websites που μπορούν να ανταμείψουν τις ικανότητές σου (ξεκινώντας από εδώ: http://pokerdb.thehendonmob.com/ranking/all-time-money-list).

Φωτό από: Zedge

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons