ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Κοντοκουρεμένες celebrities αναδεικνύουν τα πιο μοδάτα hair trends!

Post by: 08/01/2020 0 comments

Το κοντό μαλλί έρχεται πολύ συχνά στη μόδα, παρά την κλασική γοητεία της πλούσιας, μακριάς κόμης. Μπορεί να λένε πως η θηλυκότητα μιας γυναίκας κρύβεται στο μαλλί της, αυτές οι celebrities όμως, μάς ξεσηκώνουν με το κούρεμά τους, βάζοντάς μας στον πειρασμό για μια μεγάλη αλλαγή! Αλήθεια πότε κουρεύτηκες τελευταία; Πάρε ιδέες από τις επιλογές διάσημων γυναικών, που καθορίζουν τα hair trends στο κεφάλαιο «κοντό μαλλί» και πού ξέρεις, ίσως καταλήξεις στο κομμωτήριο σήμερα!

Διάσημα Hair trends – όσο προχωράμε στη λίστα, αποχαιρετούμε τρίχες!

1. Το καρέ στους ώμους (lob hair)Θηλυκό, διακριτικό και πλέον κλασικό. Ιδανικό κούρεμα για εσένα που βαρέθηκες το μακρύ μαλλί σου, αλλά δε θες να το κόψεις πολύ.

 

2. Το μπομπέ καρέΈνα κούρεμα που δίνει το στυλ μιας fashion icon. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο styling, αλλά είναι ένα επιβλητικό κούρεμα που αναδεικνύει το πρόσωπο.

 

3. Το κοντό – αγορέ (pixie hair)Αρχίζουμε τα τολμηρά κουρέματα. Ίσως έχεις σιχτιρίσει τις ώρες που σπαταλάς μαζεύοντας τρίχες από το πάτωμα, ή φορμάροντας ένα ατίθασο μαλλί. Όπως και να έχει όμως, είναι ένα κούρεμα – άποψη.

 

4. Για τις υπερβολικά τολμηρές – σχεδόν γουλί (buzz cut)Δεν ξέρω αν πρόκειται για πραγματική επιλογή για εμάς τις κοινές θνητές που δεν λεγόμαστε Ντέμι Μουρ και άρα δεν πρωταγωνιστούμε σε ταινίες όπως «Η Επίλεκτη». Είναι όμως ένα hair trend που επιδεικνύουν συγκεκριμένες celebrities, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons