ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Ανήκεις στις τυχερές γυναίκες με μικρό μπούστο; Συγχαρητήρια!

Post by: 16/01/2020 0 comments

Νιώθεις άσχημα που το μπούστο σου μοιάζει ανύπαρκτο μπροστά στην πληθωρική Πάμελα Άντερσον; Να σε ενημερώσουμε λοιπόν πως πρέπει να αλλάξεις εντελώς σκεπτικό και αυτό θα γίνει στην ολοκλήρωση ανάγνωσης αυτού του άρθρου!

Είχες σκεφτεί ποτέ πόσο τυχερή είσαι; Αν όχι, διάβασε:

1. Πόνοι πλάτης; Τι είναι αυτό;
Οι πληθωρικές γυναίκες υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, αφού πρέπει να στηρίξουν την πλούσια κληρονομιά τους, κάθε μέρα όλη μέρα.

2. Θηλυκότητα και φυσικότητα μαζί.
Ένα μικρό στήθος μοιάζει φυσικό και καθετί φυσικό στις μέρες μας, εκτός από σπάνιο, είναι και θηλυκό. Οι άντρες έχουν βαρεθεί την υπερβολή στο κομμάτι της ομορφιάς.

3. Βρίσκεις ρούχα πιο εύκολα.
Το ήξερες πως οι γυναίκες με μεγάλο μπούστο δυσκολεύονται πολύ να αγοράσουν μπλούζες, φορέματα, πουκάμισα; Η εφαρμογή των ρούχων στο μπούστο τους πολλές φορές τούς δημιουργεί προβλήματα.

4. Κοιμάσαι καλύτερα.
Σκέψου να θες να κοιμηθείς μπρούμυτα. Δεν έχεις κάτι να σε εμποδίζει. Πολλές γυναίκες όμως έχουν ένα βουνό στο στήθος τους που πονάει όταν το πιέζουν.

5. Δεν ξοδεύεις μια περιουσία στους στηθόδεσμους.
Τα μικρά στήθη δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις (λογική αναλογία άλλωστε)! Αγοράζεις 2-3 σουτιέν που σε βολεύουν and that’s it. Οι γυναίκες με μεγάλο μπούστο χρειάζονται συχνά νέο σουτιέν, καθώς λόγω βάρους, οι τιράντες, οι μπανέλες κτλ φθείρονται πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να απαιτούν αντικατάσταση.

6. Καθυστερεί η «κάθοδος».
Καταλαβαίνεις πως η βαρύτητα παίρνει τα πάντα μαζί της. Ένα μεγάλο στήθος πέφτει θύμα της βαρύτητας πολύ πιο γρήγορα από ό,τι θα πέσει ένα μικρότερο στήθος. Μεταφορικά και κυριολεκτικά μιλώντας.

Φωτό από: doraemon nuri e

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons