ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

10 ιδέες για μοναδικά δώρα την ημέρα της Γυναίκας!

Post by: 05/03/2019 0 comments

Η γιορτή της ημέρας της Γυναίκας, είναι μια αφορμή αναγνώρισης της δύναμης και της πολυτιμότητας του γυναικείου φύλου. Όμως, σαν εμπορική γιορτή, έχει “καταδικαστεί” σε βαρετές “λύσεις” εορτασμού, με δωράκια όπως κλασικές ανθοδέσμες. Έτσι, σκεφτήκαμε να προτείνουμε ορισμένα πρωτότυπα και εναλλακτικά δώρα, που μπορείτε να προσφέρετε στην αγαπημένη σας φίλη, σύντροφο, σύζυγο ή μαμά!

  1. Βιβλίο από ρήσεις έμπνευσης, διάσημων γυναικών, που ενισχύουν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό μας.
  2. Μια ημέρα σε spa, μπορεί να ξεκουράσει τη σύγχρονη γυναίκα που έχει κερδίσει δικαίως τον τίτλο της επιτυχημένης multitasker.
  3. Διοργάνωση party με φίλες, με πρόσκληση αυστηρά σε γυναίκες, που θα μαζευτούν σε σπίτι ή ακόμα καλύτερα θα το γιορτάσουν κάπου έξω μέχρι το πρωί.
  4. Χειροποίητα γλυκά, μπισκότα ή κέηκ: ευκαιρία να τους προσφέρουμε κι εμείς κάτι που θα έχουμε ετοιμάσει μόνοι μας, βγάζοντάς τους από τον κόπο!
  5. Βιογραφία της αγαπημένης τους δυναμικής γυναίκας, Μελίνα Μερκούρη / Μαρία Κάλλας / Όπρα Γουίνφρεϊ;
  6. Κουζινικά: Υπάρχει γυναίκα που θα απορρίψει μια νέα προσθήκη στα κουζινικά της;
  7. Ένα προσεγμένο κενό τετράδιο και μια πένα για να γεμίσει τις πολύτιμες σκέψεις της για τη ζωή.
  8. Μια μέρα “ρεπό“: η μέρα “ρεπό” σημαίνει πλήρη απαλλαγή των καθηκόντων μιας γυναίκας. Έτσι για παράδειγμα αν ο σύζυγος το προσφέρει σαν δώρο στη σύζυγο, θα ετοιμάσει φαγητό, παιδιά, σπίτι ολότελα μόνος του για μια ολόκληρη ημέρα!
  9. Ένα ταξίδι στον αγαπημένο της προορισμό! Ίσως από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε να προσφέρει κανείς!
  10. Ένα κόσμημα με το όνομά της. Το όνομα μιας γυναίκας κρύβει πάντα μέρος της προσωπικότητάς της.
Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons