ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Η τελειότητα του να είσαι single!

Post by: 16/05/2017 0 comments

Tο να είσαι single κάποτε σήμαινε πως δε σε ήθελε κανείς. Τώρα σημαίνει ότι είσαι αρκετά sexy και μπορείς να έχεις το χρόνο σου για να αποφασίσεις πώς θες να είναι η ζωή σου και με ποιον θα τη μοιραστείς”. Κι αν ακόμα έχεις αμφιβολίες, διάβασε γιατί είναι τέλειο να είσαι single:

  • Δίνεις όλη σου την προσοχή στον εαυτό σου. Δεν κάνεις πέρα τις επιθυμίες σου για να ικανοποιήσεις το αμόρε, πάνω από όλα είσαι εσύ.
  • Μένοντας μόνη με τον εαυτό σου τον γνωρίζεις καλύτερα. Κατόπιν της βαθύτερης γνωριμίας με εσένα και της ώριμης αποδοχής του χαρακτήρα σου, αρχίζεις να σε αγαπάς περισσότερο. Αυξάνεις την αυτοεκτίμησή σου, σέβεσαι τις ανάγκες σου και προστατεύεις την ψυχολογία σου καλύτερα από εξωγενείς απειλές.
  • Δε χρειάζεται να ακυρώσεις καμιά πρόσκληση για έξοδο, γιατί ξαφνικά έχεις ελεύθερο προσωπικό χρόνο που μπορείς να γεμίσεις όπως θέλεις.
  • Απελευθερώνεσαι. Πετάς από πάνω σου τα δεσμά της σχέσης, τους περιορισμούς και τους φραγμούς και γνωρίζεις νέα πράγματα, νέες πτυχές καθημερινότητας, νέους ανθρώπους.
  • Απαλλάσσεσαι από τους πονοκεφάλους της σχέσης: ζήλιες, τσακωμούς, γκρίνιες, δεσμεύσεις. Είσαι ελεύθερη να γκρινιάζεις μόνη σου!
  • Γνωρίζεις νέο κόσμο, αποκτώντας μεγαλύτερη εμπειρία στις κοινωνικές συναναστροφές και σχηματίζοντας εικόνα για το προφίλ του σύγχρονου άντρα / υποψήφιου συντρόφου.
  • Μπορείς να κάνεις ό,τι θες όταν το θες με όποιον θες, χωρίς να το συζητήσεις με κανέναν άλλον πέραν του εαυτού σου. Να ντυθείς όπως θες, να βαφτείς όπως θες, να κάνεις παρέα με όποιον θες, να ξεκινήσεις το άθλημα που θες, να πας ταξίδι μόνη σου… αρκεί να το θες!

Ποιο άλλο επιχείρημα χρειάζεσαι;!

Φωτό από: Bustle

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons