ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Role Playing Test: Απάντησε στις ερωτήσεις και δες πώς τοποθετείς τον εαυτό σου σε μια σχέση.

Post by: 18/03/2022 0 comments

Ξεκινάς τη διαδρομή προς τον αγαπημένο σου. Συναντάς 2 δρόμους. Ο ένας δρόμος είναι μια ευθεία. Θα σε οδηγήσει στο σπίτι του πιο γρήγορα, αλλά δεν έχει αξιοθέατα τριγύρω, ούτε κάποια γειτονιά με ζωντάνια. Ο δεύτερος έχει στροφές, αλλά και υπέροχα τοπία σε όλη τη διαδρομή, σχεδόν διπλάσιου χρόνου διαδρομή.

  1. Ποιον δρόμο επιλέγεις;

Α. Την ευθεία

Β. Τις στροφές

 

Καθώς περπατάς, βλέπεις δύο μεγάλες ανθισμένες τριανταφυλλιές. Η μία γεμάτη κόκκινα λουλούδια και η άλλη γεμάτη λευκά. Αποφασίζεις να κόψεις μερικά για τον αγαπημένο σου.

  1. Τι συνδυασμό λουλουδιών θα επιλέξεις;

Α. Τριαντάφυλλα ενός μόνο χρώματος

Β. Μια ανάμιξη χρωμάτων

 

Φτάνεις τελικά έξω από την πόρτα του. Χτυπάς το κουδούνι και ανοίγει η μητέρα του. Μπορείς να ζητήσεις από την μαμά του να σε οδηγήσει σε εκείνον ή να πας να τον βρεις μόνη σου.

  1. Τι από τα δύο θα κάνεις;

Α. Ζητάς από τη μητέρα του να σε οδηγήσει

Β. Πηγαίνεις μόνη σου

 

Βρίσκεις τον αγαπημένο σου. Περνάτε ώρα μαζί και έρχεται η ώρα για ύπνο. Κοιμάστε σε διαφορετικά δωμάτια και όταν τελικά ξυπνήσεις κατευθύνεσαι προς το δωμάτιό του για να τον δεις.

  1. Είναι ο αγαπημένος σου ξύπνιος ή κοιμάται ακόμα;

Α. Κοιμάται ακόμη

Β. Έχει ξυπνήσει

 

Παίρνετε μαζί πρωινό και έρχεται η ώρα να επιστρέψεις σπίτι σου.

  1. Ποια διαδρομή επιλέγεις;

Α. Την ευθεία

Β. Τις στροφές

 

Αποτελέσματα:

Ποιο δρόμο επέλεξες για το σπίτι του αγαπημένου σου;

Η επιλογή σου φανερώνει τον τρόπο που ερωτεύεσαι. Αν επέλεξες την ευθεία, που είναι ο πιο σύντομος δρόμος, τότε ερωτεύεσαι γρήγορα και βιώνεις γρήγορα την απογοήτευση. Αν επέλεξες τις στροφές, δίνεις χρόνο στη σχέση και δουλεύεις πάνω στα προβλήματα, ώστε να ανταμειφθείς από τα πλεονεκτήματα της συντροφικότητας.

Ποιο συνδυασμό τριαντάφυλλων επέλεξες;

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις σε μια σχέση, ενώ τα λευκά, όλα όσα περιμένεις να πάρεις από τη σχέση σου. Ανάλογα με το μπουκέτο που δημιούργησες, μπορείς να καταλάβεις πώς αντιλαμβάνεσαι το δούναι και λαβείν στις ερωτικές σου σχέσεις.

Ζητάς από τη μητέρα του να σε οδηγήσει σε εκείνον ή το κάνεις μόνη σου;

Ο τρόπος που απάντησες φανερώνει τον τρόπο που λύνεις τα προβλήματα σε μια σχέση. Αν πήγες μόνη σου στο δωμάτιο του συντρόφου σου, τότε προτιμάς την ευθύτητα, διακρίνεσαι από δυναμισμό και σου αρέσει να λύνεις τα προβλήματα από την αρχή τους. Αν σε οδήγησε η μητέρα του, τότε είσαι αναβλητική στην επίλυση των προβλημάτων και πολλές φορές ζητάς και τη βοήθεια τρίτων σε αυτό.

Βρήκες τον αγαπημένο σου ξύπνιο;

Αν βρήκες τον αγαπημένο σου να κοιμάται, τότε μάλλον τον δέχεσαι όπως είναι! Αντίθετα αν περιμένεις να τον βρεις ξύπνιο, τότε είναι πιθανό να περιμένεις από εκείνον να αλλάξει για εσένα, συχνά έχεις απαιτήσεις και «πρέπει» που τα φέρνεις συχνά στην επιφάνεια.

Ποιο δρόμο επέλεξες για την επιστροφή;

Ο γυρισμός και η διαδρομή που θα επιλέξεις εξηγεί το χρόνο που θα μείνεις στην αγάπη. Αν διαλέξεις λοιπόν τη σύντομη διαδρομή, τότε για εσένα ο έρωτας τελειώνει πολύ εύκολα και γρήγορα. Αντίθετα αν επιλέξεις τη μακρινή, τότε είναι πιο πιθανό να παραμείνεις ερωτευμένη και δεμένη με τον σύντροφό σου, σε μια σχέση βάθους.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons