ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Χριστούγεννα και single; 10 λόγοι για να το γιορτάσεις!

Post by: 11/12/2019 0 comments

Τα Χριστούγεννα φέρνουν το ζευγάρι πιο κοντά, γιατί κυριαρχεί μια θαλπωρή και μια τρυφερότητα που ενώνει. Τι συμβαίνει όμως αν έχεις χωρίσει πρόσφατα και πρόκειται να σε βρουν μόνη; Πολλά καλά μπορούν να συμβούν που ίσως δεν τα είχες σκεφτεί. Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε αυτό:

1. Δε χρειάζεται να κάνεις την καρδιά σου πέτρα για το πού θα περάσεις τις γιορτές, αφήνοντας κάποιον παραπονεμένο: την οικογένεια του φίλου σου ή τη δική σου.

2. Δε χρειάζεται να εντυπωσιάσεις ή να προσαρμοστείς στα δεδομένα της οικογένειας του φίλου σου. Η δική σου οικογένεια σε αποδέχεται όπως είσαι, χωρίς να προσπαθήσεις.

3. Μπορείς να οργανώσεις ένα ατομικό ταξίδι ή με την αγαπημένη σου φίλη σε ένα τέλειο προορισμό, χωρίς δεσμεύσεις που κουράζουν.

4. Δεν χρειάζεται να μοιραστείς τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σου με κανέναν!

5. Δε χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάσεις για το τι δώρο θα αγοράσεις στο φίλο σου και τους δικούς του.

6. Μπορείς να φλερτάρεις με όποιον θες μέσα στις γιορτές – και ναι, πες στον ξάδερφό σου να φέρει μαζί του εκείνον το κούκλο κολλητό που έχει.

7. Μπορείς να στολίσεις το σπίτι σου όπως ακριβώς θέλεις, μόνο εσύ.

8. Μπορείς να δεις τις πιο cheesy γιορτινές κομεντί μαζεμένες, παρέα με παχυντικές λιχουδιές χωρίς να σε νοιάζει!

9. Μπορείς να βάλεις στο repeat το εορταστικό κομμάτι που δε χορταίνεις να ακούς, χωρίς να σου λέει κάποιος να το κλείσεις ή να το χαμηλώσεις.

10. Έχεις να κάνεις ευτυχισμένο μόνο έναν άνθρωπο: εσένα!

Φωτό από:Lipowy Most

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons