MUSIC, ΒΙΒΛΙΑ, ΣΙΝΕΜΑ

15 + 1 γωνιές στο σπίτι για διάβασμα βιβλίων

Post by: 11/02/2019 0 comments

Οι απανταχού βιβλιοφάγοι και οι book lovers θα λατρέψουν το συγκεκριμένο αφιέρωμα και αυτό γιατί περιλαμβάνει 16 προτάσεις  διακόσμησης του σπιτιού μας, ειδικά για διάβασμα των αγαπημένων μας διηγημάτων, μυθιστορημάτων, ποιητικών συλλογών, βιογραφιών, παραμυθιών! You name it! Πάμε να δούμε τις ιδέες και ευχόμαστε να σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε τη δική σας αναγνωστική γωνιά μέσα στο σπίτι.

 

1. Σαν σοφίτα, φαίνεται και είναι πλήρως διαμορφωμένη ως χώρος ανάγνωσης, με το παράθυρο να ανοίγει και άλλο τους ορίζοντες. Ο καναπές υπόσχεται πολλές ξεκούραστες ώρες νοητού ταξιδιού.

 

2. Κλεισμένη σε έναν κόσμο δικό μου! Μια πολυθρόνα, ένα φωτιστικό και περίγυρος από πολλές διαφορετικές σελίδες.

 

3. Μια πρωτότυπη χρήση καναπέ, με τη βάση του να μετατρέπεται σε επιδαπέδια ράφια βιβλίων. Ενδιαφέρον σκηνικό!

 

4. Χωμένη στον τοίχο – μια χαριτωμένη βιβλιοθήκη για παιδιά και όχι μόνο. Ο καναπές – κρεβάτι υποδηλώνει ώρες διαβάσματος.

 

5. Ένας πολύχρωμος καθιστικός χώρος, με αναπαυτικές πολυθρόνες και την απαιτούμενη ησυχία για ασταμάτητη ανάγνωση βιβλίων. Ο θόλος στο ταβάνι, μια υπέροχη λεπτομέρεια στη συνολική χωροδιάταξη.

 

6. Απαραίτητα συστατικά: Ένας γλυκός σκύλος, αφράτες μαξιλάρες, φωτεινά λαμπιόνια, πολλές επιλογές σε βιβλία, αόρατες υποχρεώσεις. Έπειτα ακολουθεί η απόλαυση, ανάμεσα σε γεμάτα ράφια.

 

7. Τα λαμπιόνια μάς ακολουθούν ακόμα, σε μια bohemian – country διάθεση στη διακόσμηση. Οι μικρές γλάστρες κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο το χώρο ανάγνωσης βιβλίων.

 

8. Μίνιμαλ: ένα χαλί, ξύλινο δάπεδο, λευκή βιβλιοθήκη, προσαρμοσμένος καναπές που ακουμπά το τζάμι – πίσω από αυτό, το δάσος. Υπέροχο;

 

9. Industrial οροφή που συνδέεται αρμονικά με έναν ενδιαφέροντα χώρο, αφιερωμένο στην ηρεμία και στα βιβλία.

 

10. Θυμίζει κινέζικες κάψουλες για εξοικονόμηση χώρου σε ένα σπίτι. Εδώ, μια τρύπα στον τοίχο έχει πάρει τη μορφή βιβλιοθήκης και χωράει έναν καθιστό άνθρωπο.

 

11. Έξυπνη διαμόρφωση χώρου για όσους αγαπούν πραγματικά το διάβασμα και αφιερώνουν χρόνο, χώρο και νου σε αυτό.

 

12. Μια αληθινή γωνιά διαβάσματος: αναπαυτική πολυθρόνα πλάι στο παράθυρο – μπορείτε να ακολουθήσετε κι εσείς εύκολα αυτή την ιδέα.

 

13. Μια εικόνα σα να είναι βγαλμένη από κάποια ταινία με μάγους και μυστήριο. Οι λάτρεις του μίνιμαλ σίγουρα νιώθουν ένα σφίξιμο στο στομάχι, όμως έχει και ο «συνωστισμός» την ομορφιά του!

 

14. Διάβασμα για δύο, σε ένα περιβάλλον με τα απολύτως απαραίτητα για τους λάτρεις των βιβλίων.

 

15. Βιβλία και παζλ μαζί; Γιατί όχι. Μια υπέροχη γωνιά για χαλάρωση, με ενσωματωμένο κάθισμα, σκάλα για τα ψηλότερα ράφια και απομόνωση.

 

16. Κλείνουμε το αφιέρωμα με μια εξτραβαγκάν μα εντυπωσιακή πρόταση. Εναέρια βιβλιοθήκη, εξωτικά φυτά, κρυφός φωτισμός, για τους βιβλιοφάγους που θέλουν να τραβούν την προσοχή ακόμα και διαβάζοντας.

Φωτό από: pinterest.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons