ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

5 τρικ για μεγαλύτερα Σαββατοκύριακα

Post by: 05/11/2017 0 comments

Έχω ξεχάσει πόσα βράδια Κυριακής γκρινιάζω «αυτό ήταν μόνο;», «πότε έφυγε το ΣΚ;» και «πάλι Δευτέρα αύριο;». Διάβασε τα παρακάτω 5 τρικ για να ζεις τόσο γεμάτα Σαββατοκύριακα, που θα υποδέχεσαι τις Δευτέρες χορτασμένος!

  1. Φεύγοντας από τη δουλειά την Παρασκευή, οπωσδήποτε απενεργοποίησε το Work Mode. Μην παίρνεις τη δουλειά σου μαζί σου στο σπίτι. Σίγουρα το άγχος των εκκρεμοτήτων και η αγωνία για το αν θα επιτύχεις τους στόχους σου, σε βασανίζουν all weekend long, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει. Άλλωστε, αν δε γεμίσεις τις μπαταρίες σου μέσα στο Σαββατοκύριακο, έχεις λιγότερες πιθανότητες καθαρού μυαλού μέσα στην εργάσιμη εβδομάδα.
  2. Αντί να σκέφτεσαι πόσο μικρό είναι το ΣΚ, κάνε σχέδια για να το απολαύσεις. Γέμισε με δραστηριότητες τις 2 ημέρες, αλλιώς θα καταλήξεις να παλεύεις με την αναμενόμενη «μελαγχολία της Κυριακής».
  3. Μην κοιμάσαι όλη μέρα. Μπορεί να σου λείπει ξεκούραση, μπορεί να λατρεύεις τον ύπνο, αλλά το ΣΚ είναι η ευκαιρία σου να κάνεις όσα δεν προλαβαίνεις μέσα στη βδομάδα λόγω δουλειάς.
  4. Βάλε Χ στις ασφαλείς και τετριμμένες επιλογές διασκέδασης και προκάλεσε τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις κάθε φορά κάτι που σου δίνει όρεξη και ενέργεια; Τότε θα φτάσεις στο σημείο να κοιμάσαι Κυριακή βράδυ, με την αίσθηση του «χορτάτου», με την πληρότητα που τόσο δύσκολα κατακτιέται.
  5. Βάλε Χ στα social media. Δε θες να ξέρεις πόση ώρα αφιερώνεις στο Facebook και στο Instagram χαζεύοντας και μόνο. Αποτοξίνωση τώρα και carpe diem!

Φωτό από: Eventbrite

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons