ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι γεννημένη για ταξίδια

Post by: 16/06/2017 0 comments

Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν είσαι trip freak ή αν ανήκεις στους σπιτόγατους! Με αυτό το άρθρο, σε βοηθάμε να σβήσεις κάθε αμφιβολία για το αν γεννήθηκες για να αλλάζεις τον έναν προορισμό μετά τον άλλον ανά τον κόσμο!

Τα 5 σημάδια του Wanderer:

  1. Δε φοβάσαι εύκολα

Δεν έχεις υψοφοβίες, κλειστοφοβίες, δε φοβάσαι τις πολύωρες πτήσεις και τα κενά αέρος, τα road trips ή τις επισκέψεις σε «τρομακτικά αξιοθέατα», τα σαφάρι, τις υποβρύχιες περιπέτειες κ.α.. Γενικά, είσαι τολμηρός και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα, με πρώτη σου σκέψη την εμπειρία και όχι τους κινδύνους.

  1. Όμως κοιμάσαι με μεγάλη ευκολία

Σημαντικό χαρακτηριστικό: το ότι κοιμάσαι εύκολα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουράζεσαι κατά τη διάρκεια υπερατλαντικών ταξιδιών αλλά και να μην έχεις συγκεκριμένες προτιμήσεις όσον αφορά στο κατάλυμα που θα περάσεις τη νύχτα. Άλλωστε σου αρέσει να ταξιδεύεις όχι για να κοιμάσαι, αλλά για να αδράξεις στο 100% τη μέρα εξερευνώντας τον εκάστοτε προορισμό!

  1. Προτιμάς τους λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς ως γνήσιος ταξιδιώτης

Και αυτό γιατί γνωρίζεις πραγματικά ένα μέρος όταν αυτό θα κυριαρχείται από άτακτο συνωστισμό τουριστών. Εσύ άλλωστε ανήκεις στην κατηγορία του «Εξερευνητή» και όχι στην κατηγορία του «Τουρίστα».

  1. Είσαι με μια ερώτηση στο στόμα

Έρευνες σημειώνουν πως όσοι ρωτούν «πώς» και «τι», κρύβουν μια ανάγκη για εξερεύνηση, μια τάση περιέργειας – δηλαδή προδίδουν ουσιαστικά έναν ιδανικό υποψήφιο για αιώνια ταξίδια!

  1. Έχεις δει κάθε ταξιδιωτική εκπομπή που υπάρχει

Φυσικά η αγαπημένη σου εκπομπή ήταν το World Party  και ζήλευες σε κάθε επεισόδιο τους Σάκη και Γιώργο που μπορούν να γυρίζουν τον κόσμο χωρίς όρια! Βέβαια, σε κάθε παρακολούθηση ταξιδιωτικής εκπομπής, κρατάς σημειώσεις με τα highlights της κάθε χώρας για να τις φυλάξεις στο τεράστιο τετράδιο με τις αναμνήσεις και τα χαρτάκια που συλλέγεις από τα μέρη που έχεις επισκεφθεί!

Φωτό από: All Travel Agencia de Viajes en Bogotá

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons