ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 tips για ολοκληρωτική ανανέωση μετά το καλοκαίρι!

Post by: 20/09/2020 0 comments

Ανανέωση τώρα! Στο σώμα, στην ψυχολογία, στο σπίτι, στις συνήθειες! Διαβάστε 10 συμβουλές και μυστικά για να απολαύσετε τη φρεσκάδα της νέας σεζόν, μετά την καλοκαιρινή αποδιοργάνωση!

  1. Αναδόμηση στο δέρμα: Μετά από τόση έκθεση στον ήλιο, το δέρμα μας αφυδατώνεται, γεμίζει ξερές επιφάνειες-πανάδες και ξεφλουδίζει. Η λύση είναι το peeling, χημικό ή φυσικό: αν επιλέγετε το δεύτερο, τρίψτε την επιφάνεια του σώματός σας και με μεγαλύτερη προσοχή το πρόσωπο, με λάδι και κόκκους ζάχαρης. Μετά τη διαδικασία αυτή, εμπιστευτείτε μια ενυδατική κρέμα.
  2. Πρόγραμμα διατροφής: Μετά τη γαστρονομική ασυδοσία των διακοπών, επανερχόμαστε σε μια πιο υγιεινή κατεύθυνση. Το τραπέζι μας γεμίζει ξανά με ελεγχόμενες μερίδες, τροφές πλούσιες στις απαραίτητες βιταμίνες, σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού μας.
  3. Εσωτερική ενυδάτωση: Η ενυδάτωση δεν επιδιώκεται μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε, από την κατανάλωση νερού και φυσικών χυμών. Χωρίς ενυδατωμένο οργανισμό, το σώμα μας τείνει σε υπολειτουργία.
  4. Νέα κουπ: τα μαλλιά μας έχουν χάσει το χρώμα τους, έχουν γεμίσει ψαλίδα και χρειάζονται επιμέλεια. Κουρευτείτε για να απομακρύνετε τις νεκρές άκρες αλλά και για να δώσετε ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σας!
  5. Χρήσιμη ντουλάπα: Με τις πρώτες ψυχρούλες να κάνουν την εμφάνισή τους, εμείς ετοιμαζόμαστε για την αλλαγή εποχής, προκειμένου να γλυτώσουμε το κρύωμα. Λεπτές ζακέτες και τζην μπουφανάκια προστίθενται στα ράφια για την προστασία μας!
  6. Αποκατάσταση ύπνου: Στις διακοπές φυσικά δεν έχουμε κανόνες, αφεθήκαμε στα ξενύχτια για να διασκεδάσουμε με την άνεσή μας. Πίσω στην πόλη όμως αυτό αλλάζει – αποκαθιστούμε το ωράριο του ύπνου μας: εξασφαλίζουμε ένα επτάωρο ύπνου τουλάχιστον για ένα φρέσκο ξύπνημα.
  7. Καθαρισμός αυτοκινήτου: Άμμος, φύλλα, σκόνη, ενδεχομένως μικρόβια και λεκέδες, βρίσκονται στην καμπίνα του αυτοκινήτου μας μετά από τη θερινή μας εξόρμηση στα νησιά και τα χωριά μας. Εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο λοιπόν, για να ανανεωθεί και το καθημερινό μας μεταφορικό μέσο!
  8. Διακόσμηση: Αλλάζουμε διακόσμηση στο σπίτι, ώστε να δούμε εμπράκτως την ανανέωση και την αλλαγή εποχής. Μαξιλάρια, κουρτίνες, ακόμα και μαχαιροπήρουνα!
  9. Ιερό Fitness: Η γυμναστική δεν προηγείται του καλοκαιριού μόνο για να βγούμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στις παραλίες. Πρέπει να διατηρείται σταθερά στο πρόγραμμά μας. Γυμνάστε το σώμα σας είτε με κλασικές μεθόδους γυμναστικής, είτε με τρέξιμο, είτε με κάποιο άθλημα. Εξασφαλίστε ενδυνάμωση σώματος και ευδιαθεσία.
  10. Ψυχολογία στο στόχο: Ρυθμίζουμε την ψυχολογία μας σύμφωνα με τη νέα εποχή: θέτουμε στόχους, κάνουμε νέα όνειρα, καλωσορίζουμε τη σεζόν που ξεκίνησε με αισιοδοξία και ένα μεγάλο χαμόγελο!

Φωτό από: v-hr.ru

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons