Στολίσω το περβάζι της κουζίνας μου με πράσινα γλαστράκια
Εννοώντας γλαστράκια δυόσμου, δενδρολίβανου, μελισσόχορτου, πιπερίτσας, κτλ, τα φυλλώματα ή τους καρπούς των οποίων μπορούμε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσουμε στα φαγητά μας ή και σε ποτά. Είναι αρωματικά και όμορφα στην όψη, μα πάνω από όλα χρήσιμα! Ήξερες ότι αν τρίψεις φρέσκα φύλλα δυόσμου στο μέτωπό σου, μπορείς να καταπολεμήσεις τον πονοκέφαλο φυσικά;
Φωτό από: www.freedigitalphotos.net