Τιμήσω το μποστάνι του Απρίλη
Κάθε πράγμα στον καιρό του λένε και έχουν δίκιο! Γιατί όταν καταναλώνουμε τρόφιμα την εποχή που «γεννιούνται», απολαμβάνουμε το μέγιστο των θερμίδων τους και των πολύτιμων ιχνοστοιχείων τους. Ο μήνας Απρίλης μας δίνει: Αβοκάντο, αρακά, αγκινάρες, γκρέιπφρουτ, καρότα, κουνουπίδια, κρεμμύδια φρέσκα και ξερά, λάχανα, λεμόνια, μαϊντανό, μανταρίνια, μάραθο, μαρούλι, μπανάνες, μπρόκολα, παντζάρια, πατάτες, πορτοκάλια, πράσα, ραδίκια, ραπανάκια, σέλινο, σέσκουλα, σπανάκι.
Φωτό από: www.freedigitalphotos.net