Γεμίσω το ψυγείο με φρούτα
Φρούτα: νοστιμιά, ενυδάτωση, φρεσκάδα, αλλά και βιταμίνες! Συγκεκριμένα, ακτινίδιο καρπούζι, ροδάκινο και βερίκοκο, μας δίνουν βιταμίνες Α και C. Ανανάς, φράουλα και αχλάδι: βιταμίνη C, δαμάσκηνο, πεπόνι, σύκο και κεράσι: βιταμίνες A, B C, σταφύλι: βιταμίνες A, B C και Ε! Τα φρούτα θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής, λόγω των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων που περιέχουν. Οι ειδικοί συνιστούν την κατανάλωσή τους κάθε μέρα, ενδιάμεσα από τα κυρίως γεύματα, ενώ σε περιόδους καύσωνα, τα προτείνουν και ως επιλογή για κυρίως γεύμα.
Φωτό από: Βάσω Φατούρου