Γευματίσω σε μια ψαροταβέρνα
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου λέει ένα άσμα! Το κλίμα και οι φυσικές ομορφιές της Ελλάδας δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για ένα φαγοπότι σε ψαροταβέρνα κοντά στο μπλε και τις μυρωδιές του! Στην Αθήνα, σε παραλιακές περιοχές, υπάρχουν προσεγμένα μαγαζιά που σερβίρουν φρέσκο ψαράκι και μεζέδες, παρέα με ούζο. Στα δε νησιά, τα απλωμένα σε σκοινιά χταπόδια που αποξηραίνονται, ανοίγουν περισσότερο την όρεξη!
Φωτό από: Βάσω Φατούρου