Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Μια καλή μέρα για να...

Μια καλή μέρα για να…

Φτιάξω σπιτικό παγωτό βανίλια!

Είναι τόσο εύκολο και τόσο διαφορετικό από το παγωτό του εμπορίου! Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Παράλληλα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα για να γίνει το μίγμα μια παχιά κρέμα. Προσθέτουμε το εβαπορέ χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ και βάζουμε τη βανίλια. Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να πήξει. Τέλος, το ξαναχτυπάμε με το μίξερ για 5΄, σε δυνατή ταχύτητα και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη. Συνοδεύστε με σιρόπι της επιλογής σας! Καλή απόλαυση!

Φωτό από: www.freedigitalphotos.net

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates