Φτιάξω σπιτικό παγωτό βανίλια!
Είναι τόσο εύκολο και τόσο διαφορετικό από το παγωτό του εμπορίου! Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Παράλληλα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα για να γίνει το μίγμα μια παχιά κρέμα. Προσθέτουμε το εβαπορέ χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ και βάζουμε τη βανίλια. Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να πήξει. Τέλος, το ξαναχτυπάμε με το μίξερ για 5΄, σε δυνατή ταχύτητα και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη. Συνοδεύστε με σιρόπι της επιλογής σας! Καλή απόλαυση!
Φωτό από: www.freedigitalphotos.net