Πολύ νόστιμα σοκολατάκια γεμιστά με φυστικοβούτυρο που λιώνουν στο στόμα. Δοκιμάστε τα και σίγουρα θα τα αγαπήσετε! Πολύ ωραία και σαν χειροποίητο γλυκό δωράκι.
Υλικά (για 25 περίπου σοκολατάκια)
- 150 γραμμάρια φυστικοβούτυρο
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 80 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
Για την επικάλυψη
- 240 γραμμάρια κουβερτούρα
- 80 γραμμάρια βούτυρο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο, το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου ώστε το περιεχόμενο να σφίξει.
- Πλάθουμε μπαλάκια στο επιθυμητό μέγεθος και τα ξαναβάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
- Στο μεταξύ σε κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε τα υλικά της επικάλυψης.
- Καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα το κάθε σοκολατάκι και το βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα. Απλώνουμε τα σοκολατάκια σε πιατέλα στρωμένη με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι τη στιγμή που θα τα σερβίρουμε.
Πηγή: www.arttable.gr