Τα μυρωδικά είναι οι σύμμαχοί μας στην κουζίνα για να δώσουμε έξτρα γεύση και δυνατό άρωμα στα φαγητά μας. Πόσες φορές δεν έχουμε απογοητευτεί όταν ανοίγοντας το ψυγείο μόλις λίγες ημέρες αφότου τα αγοράσαμε ή τα κόψαμε από τη γλάστρα, διαπιστώνουμε ότι έχουν μαραθεί; Να ένας ωραίος και πρακτικός τρόπος για να έχουμε μυρωδικά όλο το χρόνο, ανά πάσα στιγμή.
Πλένουμε τα μυρωδικά, τα στεγνώνουμε καλά και τα ψιλοκόβουμε. Τα μοιράζουμε σε παγοθήκες, συμπληρώνουμε με νερό και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. Μόλις παγώσουν μεταφέρουμε τα παγάκια σε σακούλες τροφίμων, τις οποίες μπορούμε να έχουμε στην κατάψυξη μέχρι και 6 μήνες. Έτσι θα τα έχουμε σε ένα πρακτικό μικρό μέγεθος για μαγειρική χρήση. Όταν θα τα χρειαζόμαστε, απλά θα ρίχνουμε ένα παγάκι από αυτά στην κατσαρόλα!
Πηγή: arttable.gr