Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για σαλάτα με φράουλες, αβοκάντο και φιστίκι Αιγίνης

Βάλτε δροσιά και χρώμα στο πιάτο σας με μια σαλάτα που πέρα από όμορφη είναι και πολύ νόστιμη, συνδυάζοντας πρασινάδα και βαλσαμικό ξύδι με φράουλες, αβοκάντο και φιστίκι.

Υλικά (για 2-3 άτομα)

  • 250 γρ. φράουλες κομμένες στα δύο
  • 1 αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια
  • 200 γρ. ρόκα ή σπανάκι (ή ανάμεικτα)
  • 1/3 φλιτζανιού φιστίκια Αιγίνης

Για το ντρέσινγκ

  • 3 κουταλιές της σούπας ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο άσπρο
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά για το ντρέσινγκ, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα.
2. Πλένουμε καλά τα φύλλα από τη ρόκα ή το σπανάκι και τα στρώνουμε σε μια σαλατιέρα. Ρίχνουμε από πάνω τις φράουλες, το αβοκάντο και τα φιστίκια και ανακατεύουμε απαλά.
3. Ραντίζουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.

 

Πηγή: www.arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates