Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για φιλέτο γλώσσας με ντοματίνια

Ένας πανεύκολος και νόστιμος τρόπος για να μαγειρέψουμε φιλέτο γλώσσας και να το μεταμορφώσουμε σε ένα απολαυστικό πιάτο για το καθημερινό τραπέζι. Ελαφριά και καλοκαιρινή συνταγή για ψαράκι.

 

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 600 γρ. φιλέτα γλώσσας
  • 16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Βάζουμε τα ντοματίνια στο τηγάνι με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω, προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
2. Βάζουμε τα φιλέτα γλώσσας στο τηγάνι, προσθέτουμε τον μαϊντανό και τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά (5 λεπτά από κάθε πλευρά) σε μέτρια φωτιά.
3. Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά μαζί με τα ντοματίνια και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Πηγή: www.arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates