Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η καλύτερη συνταγή για πένες με σπανάκι και blue cheese!

Μακαρονάδα με ιδιαίτερη και δυνατή γεύση για τους λάτρεις του μπλε τυριού. Μια πολύ εύκολη συνταγή που γίνεται στο πι και φι.

Υλικά
(για 4 άτομα)

  • 300 γραμμάρια πένες ριγωτές
  • 200 γραμμάρια. τρυφερά φύλλα σπανάκι
  • 150 γραμμάρια μπλε τυρί, θρυμματισμένο
  • 250  ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση 

  1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά για 2-3 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναφέρεται στη συσκευασία.
  2. Ενώ βράζουν, αφαιρούμε ένα φλιτζάνι νερό και σε ένα τηγάνι μαραίνουμε το σπανάκι.
  3. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, τα μεταφέρουμε ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σπανάκι, την κρέμα γάλακτος, το blue cheese και λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα με τα ζυμαρικά.
  4. Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.

 

Πηγή: www.arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates