ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η καλύτερη συνταγή για μανιτάρια σουβλάκι με μουστάρδα και δενδρολίβανο.

Post by: 27/03/2021 0 comments

Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε τα μανιτάρια. Θρεπτικό, υγιεινό και ελαφρύ σουβλάκι, με αρώματα δάσους και μυρωδικών.

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 28 μέτρια λευκά μανιτάρια
  • 1/3 φλιτζανιού ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας φυλλαράκια δενδρολίβανου
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό φρέσκου λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Με μια βρεγμένη πετσέτα καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα
  3. Περνάμε τα μανιτάρια σε ξυλάκια τα οποία έχουμε μουσκέψει καλά προηγουμένως.
  4. Αλείφουμε καλά με ένα πινέλο τα μανιτάρια με τη σάλτσα από το μπολ.
  5. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα ώστε να ψηθούν από όλες τις μεριές. Στο διάστημα αυτό τα αλείφουμε και δεύτερη φορά με τη σάλτσα από το μπολ.

Πηγή: arttable.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons