ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για σπαγγέτι με καβουρόψιχα και ντομάτα.

Post by: 11/06/2022 0 comments

Πεντανόστιμη μακαρονάδα που μυρίζει θάλασσα. Ένα πανεύκολο, γρήγορο και ελαφρύ πιάτο που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας.

Υλικά (για 4-6 άτομα)

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 1 φλιτζάνι καβουρόψιχα από κονσέρβα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 2 κουταλιές της σούπας πάστα λιαστής ντομάτας
  • 2 κουταλιές της σούπας λιαστές ντομάτες, κομμένες σε φέτες
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την πάστα λιαστής ντομάτας και τις λιαστές ντομάτες. Προσθέτουμε την καβουρόψιχα, ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  3. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρέσκο μαϊντανό.

Πηγή: arttable.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons