Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για σούπα λαχανικών με μπρουσκέτα.

Ελαφριά, νόστιμη και μυρωδάτη σούπα λαχανικών, πανεύκολη και γρήγορη! Βράζουμε το ζωμό λαχανικών ψήνουμε τις μπρουσκέτες μας και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε. 

Υλικά (για 4 άτομα) 

  • 1λίτρο ζωμός λαχανικών
  • 80 γραμμάρια φύλλα παντζάρια, αρωματικά
  • 16 φέτες ψωμί
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ​​Πεκορίνο τριμμένο στο χοντρό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε καλά τον ζωμό λαχανικών.

2. Τρίβουμε τις φέτες του ψωμιού με μια σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη και χωρίς, τις αλείφουμε με λάδι και μετά τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν, σε ταψί με λαδόκολλα.

3. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα παντζάρια και τα μοιράζουμε φρέσκα σε μπολ σερβιρίσματος μαζί με τη μπρουσκέτα και το πεκορίνο. Περιχύνουμε όλο τον ζωμό λαχανικών που βράζει και σερβίρουμε: ο καυτός ζωμός θα μαράνει τα φύλλα παντζαριού.

4.  Για την πιο δροσερή εκδοχή του πιάτου, αφήστε τη σούπα να κρυώσει πριν δοκιμάσετε.

Πηγή: arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates