Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για ρολάκια αγγουριού με φέτα.

Ένα εύκολο και πολύ νόστιμο ορεκτικό, δροσερό και με ωραία εμφάνιση. Ιδανικό για καλοκαιρινό μπουφέ αλλά και για να συνοδεύσουμε την κρύα μπύρα ή το ουζάκι μας.

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 2 αγγούρια, κομμένα σε λεπτές φέτες κατά μήκος
  • 120 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • 1/4 φλιτζανιού γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουταλιές της σούπας λιαστές ντομάτες ή πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη ή άνηθο, ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα και το γιαούρτι. Λιώνουμε τη φέτα με ένα πιρούνι, προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες ή πιπεριές, τις ελιές, τη ρίγανη ή τον άνηθο, το χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
  2. Βάζουμε 1 κουταλιά από το μείγμα στο τέλος κάθε λωρίδας αγγουριού, τυλίγουμε σε ρολό και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Σερβίρουμε αμέσως ή τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.

Πηγή: arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2025 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates