Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για κολοκυθάκια τηγανητά.

Ένα πιάτο στενά συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, με τραπέζια στην αυλή ή δίπλα στο κύμα. Κολοκυθάκια τηγανητά με απλό κουρκούτι από αλεύρι. Ό, τι καλύτερο για να απολαύσουμε την παγωμένη μπύρα μας ή το ουζάκι μας.

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 2 κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κυκλικές φετούλες. Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε μισή ώρα να στραγγίσουν τα υγρά τους. Τα αλευρώνουμε ένα-ένα και από τις δύο πλευρές.
  2. Ρίχνουμε αρκετό ελαιόλαδο στο τηγάνι μας και το βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει καλά, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, απλώνοντάς τα σε μία στρώση και φροντίζοντας να μην κολλήσουν μεταξύ τους.
  3. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνουν χρυσά και τραγανά.
  4. Μόλις είναι έτοιμα, τα βάζουμε αμέσως σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και πασπαλίζουμε με το θαλασσινό αλάτι όσο είναι ζεστά.

Πηγή: arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2025 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates