Υλικά (για μία μερίδα)
- 1 πορτοκάλι μεγάλο
- 12 φιστίκια Αιγίνης, ξεφλουδισμένα
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη καρύδα
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση
- Με ένα οδοντωτό μαχαίρι κόβουμε τις άκρες από το πορτοκάλι. Στη συνέχεια, αφαιρούμε τη φλούδα και το λευκό μέρος, προσέχοντας να μην αφαιρέσουμε πολλή σάρκα.
- Κόβουμε το πορτοκάλι σε ροδέλες και το βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε από πάνω τα φιστίκια και την τριμμένη καρύδα και περιχύνουμε με μέλι.
Πηγή: arttable.gr