SYNTAGES-ARTTABLE-EYKOLA-MPISKOTA-KANELAS

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για εύκολα μπισκότα κανέλας.

Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, τραγανά μπισκότα και γεμίστε την κουζίνα σας με άρωμα κανέλας. Συνοδέψτε τα με ένα ζεστό ρόφημα για να γλυκάνετε τις μελαγχολικές φθινοπωρινές μέρες. Προσοχή: είναι εθιστικά!

Υλικά (για 1 μεγάλο ταψί)

  • 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άσπρη
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη
  • 1 κουταλιά της σούπας κανέλα
  • 2 αυγά
  • 1 φλιτζάνι βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τη ζάχαρη.
  2. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και τρίβουμε το μείγμα.
  3. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Το ανακατεύουμε καλά, το πλάθουμε, το βάζουμε σε λαδόκολλα και το γυρίζουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες να σφίξει.
  4. Στο μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  5. Ξετυλίγουμε το μείγμα από τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε λεπτές φέτες πάχους 3 χιλιοστών.
  6. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα, τη βουτυρώνουμε και ψήνουμε τα μπισκότα για 20 περίπου λεπτά. Περιμένουμε να κρυώσουν και μετά τα βγάζουμε από το ταψί.

Πηγή: arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2025 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

follow on instagram popup image