ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

10 συμβουλές επιτυχίας από τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg.

Post by: 14/09/2021 0 comments
  1. «Σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα, η μοναδική στρατηγική που είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει είναι η αποφυγή του ρίσκου.»
  2. «Το ερώτημα δεν είναι τι θέλουμε να ξέρουμε για τους άλλους, είναι, τι θέλουν οι άλλοι να αποκαλύψουν για τον εαυτό τους;»
  3. «Πράγματι, έγραψα τον κώδικα του Facebook στο δωμάτιο της εστίας και το ξεκίνησα από το δωμάτιο της εστίας. Νοίκιασα έναν σέρβερ για 85 δολάρια το μήνα και το χρηματοδότησα βάζοντας μια διαφήμιση στο σάιτ, και από τότε χρηματοδοτούμε το Facebook βάζοντας διαφημίσεις στο σάιτ.»
  4. «Ένας σκίουρος που πεθαίνει μέσα στην αυλή σου μπορεί να είναι ένα γεγονός πιο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σου αυτή τη στιγμή συγκριτικά με το γεγονός ότι στην Αφρική πεθαίνουν άνθρωποι.»
  5. «Κινήσου γρήγορα και σπάσε καλούπια. Αν δεν σπας καλούπια, δεν κινείσαι αρκετά γρήγορα.»
  6. «Ακούγεται παράλογο, αλλά προτιμώ να μας υποτιμά ο κόσμος. Μας δίνει το περιθώριο να τολμήσουμε και να βάλουμε μεγάλα στοιχήματα που θα προκαλέσουν.»
  7. «Κάποιος μπορεί να είναι πολύ έξυπνος ή να έχει ικανότητες που έχουν άμεση εφαρμογή, αλλά αν πραγματικά δεν πιστεύει σ’ αυτές, δεν θα δουλέψει αρκετά σκληρά.»
  8. «Ο κόσμος δε νοιάζεται για το τι λέει κάποιος για σένα σε μια ταινία – ή ακόμη για το τι λες εσύ, σωστά; Νοιάζεται μόνο γι’ αυτά που δημιουργείς.»
  9. «Στη Silicon Valley έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να είσαι εκεί. Αλλά δεν είναι το μόνο κατάλληλο μέρος. Αν ξεκινούσα τώρα, θα είχα παραμείνει στη Βοστώνη. Η Silicon Valley είναι λίγο περιορισμένος όρος και αυτό με ενοχλεί.»
  10. «Η ερώτηση που κάνω κάθε μέρα στον εαυτό μου είναι «αυτή τη στιγμή κάνω το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να κάνω;» Αν δεν νιώθω ότι δουλεύω πάνω στο πιο σημαντικό πρόβλημα στο οποίο μπορώ να βοηθήσω, δεν νιώθω καλά για το πώς περνάω τον χρόνο μου.»

Πηγή: apotis4stis5.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons