ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ το κάθε ζώδιο.

Post by: 15/11/2020 0 comments

Ανεξάρτητα από το πόσο αναγκάζεσαι να συμβιβάζεσαι στην καθημερινή σου ζωή και να ανέχεσαι πρόσωπα, καταστάσεις ή συμπεριφορές γιατί δεν έχεις εναλλακτική, υπάρχει κάτι που ξέρεις μέσα σου ότι δεν πρόκειται να σταματήσεις να κάνεις ποτέ, ο κόσμος να έρθει τούμπα. Ποιο είναι αυτό;

Διάβασε το ζώδιό σου και μάθε το! Είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσεις!

Κριός

Έχεις γεννηθεί για να πρωτοπορείς, να είσαι αρχηγός κι ανεξάρτητος, είτε πρόκειται για εργασία είτε στην προσωπική σου ζωή. Το να δεχτείς εντολές από κάποιο ανώτερό σου, μπορείς να το καταπιείς, το να εξαρτάσαι από κάποιον ή κάτι άλλο και να μην έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ό,τι θέλεις, όχι. Καλύτερα μόνος και φτωχός, παρά να κρέμεσαι από τον καθένα και τις διαθέσεις του.

Ταύρος

Ποτέ δε θα σταματήσεις την προσπάθειά σου να εξασφαλίσεις τα καλύτερα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Μπορεί στο κάθε τι να κάνεις εκπτώσεις, να συμβιβαστείς, όχι όμως στα χρήματα που αξίζεις ή τα υλικά αγαθά και δεν πρόκειται να κάνεις πίσω, αν δε δικαιωθείς.

Δίδυμοι

Είσαι από τους πιο διασκεδαστικούς και ανέμελους ανθρώπους και χαίρεσαι όταν βρίσκεσαι σε παρέες, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις και να περάσεις καλά. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να μιλήσεις με τον οποιοδήποτε και για το οτιδήποτε. Εκεί που τραβάς κόκκινη γραμμή και κόβεις κάθε επαφή είναι οι άνθρωποι που βγάζουν αρνητικά vibes και κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Ούτε «καλημέρα»!

Καρκίνος

Είναι στη φύση σου να προστατεύεις και να φροντίζεις όχι μόνο τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αλλά και άλλους που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Γι’ αυτό, ο κόσμος να χαλάσει, εσύ δε θα γυρίσεις ποτέ την πλάτη σου στον οποιοδήποτε περνά δύσκολα ή χρειάζεται τη βοήθειά σου.

Λέων

Νιώθεις ότι είσαι γεννημένη για να κάνεις μεγάλα πράγματα, κάτι που σε πολλούς φαίνεται αλαζονικό, αλλά το να ξεχωρίζεις είναι ανάγκη σου. Γι’ αυτό και φροντίζεις να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις δυνατότητές σου, ώστε να αποκτήσεις ένα καλό «πακέτο» για να τα καταφέρεις. Ποτέ δε θα παραιτηθείς από την προσπάθειά σου να ανέβεις ένα σκαλοπάτι ψηλότερα σε οποιοδήποτε πεδίο.

Παρθένος

Είσαι ένας απλός, οργανωτικός άνθρωπος, που έχει ένα πρόγραμμα στην καθημερινή του ζωή. Σου αρέσει να ξυπνάς συγκεκριμένη ώρα, να παίρνεις το πρωινό σου, να ασχολείσαι με τα φυτά, τα ζώα ή το νοικοκυριό και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να δεχτείς να το αλλάξεις για τον οποιοδήποτε λόγο. Οι πάντες και τα πάντα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό.

Ζυγός

Είσαι ένας άνθρωπος φιλήσυχος και πρόσχαρος, που «ευδοκιμεί» σε ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον. Κι αυτό δε θέλει να του το χαλάει κανείς! Όποιος συμπεριφέρεται με αγένεια, είναι γκρινιάρης ή εριστικός καταγράφεται στα μαύρα σου κατάστιχα. Παρά την κοινωνικότητά σου, δε θέλεις να μοιραστείς μαζί του ούτε πυρετό!

Σκορπιός

Μην πουλήσεις ποτέ έναν Σκορπιό, χρησιμοποιώντας χαζές δικαιολογίες γιατί αυτός, ό,τι κι αν γίνει δε θα εγκαταλείψει ποτέ τους φίλους ή την οικογένειά του, σε μια δύσκολη στιγμή, ούτε και θα κρεμάσει κανέναν, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο. Για αυτόν έχεις πάψει να υπάρχεις από τη στιγμή που θα το κάνεις.

Τοξότης

Ο αυθορμητισμός σε χαρακτηρίζει και στις πράξεις και στα λόγια. Λες αυτό που πιστεύεις ή κάνεις ό,τι νιώθεις, χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Ίσως σε περνούν για αγενή ή επιπόλαιη, όμως είσαι ειλικρινής. Γι’ αυτό δεν πρόκειται ποτέ να δείξεις μια ψεύτικη εικόνα για να γίνεις αρεστός. Σε όποιον αρέσεις, για τους άλλους δε θα μπορέσεις!

Αιγόκερως

Σε λένε φιλόδοξη, όμως κάθε σου ενέργεια για να πετύχεις το παραπάνω είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, αν μπορείς να καταφέρεις και κάτι ακόμα. Σπρώχνεις τον εαυτό σου στα όρια, καταβάλλεις κόπο, θυσιάζεις χρόνο για να το αποδείξεις σε σένα. Ποτέ δε θα σταματήσεις την προσπάθεια να ανέβεις την ανηφόρα και να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα και ικανότητα που έχεις, όσες δυσκολίες κι αν συναντάς.

Υδροχόος

Θέλεις να κάνεις αυτό που έχεις στο κεφάλι σου, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι κι αλλιώς δε σε ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη του κόσμου. Αν μάλιστα πιστεύεις πολύ σε κάτι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε μεταπείσει ο οποιοσδήποτε, δικός σου ή ξένος. Ακόμα κι αν φας τα μούτρα σου, δε θα το μετανιώσεις Ποτέ!

Ιχθύες

Δεν θέλεις το οτιδήποτε αρνητικό να σου καταστρέψει τη ζωή. Γι’ αυτό δε θα σταματήσεις ποτέ να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι, να πλάθεις το παραμύθι σου. Δεν είναι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά προτιμάς να φτιάξεις τον ιδανικό σου κόσμο και να ζεις μέσα σε αυτόν, παρά να έρχεσαι σε επαφή με την ασχήμια του πραγματικού.

Πηγή: Astrology.gr / apotis4stis5.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons