ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

8 ιδέες για να βρεις δώρα για του Άγιου Βαλεντίνου, για τον αγαπημένο σου.

Post by: 11/02/2020 0 comments

Τα δώρα αποτελούν κίνητρο για να αποδέχονται και οι άντρες τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Όσο πιο χρήσιμο είναι ένα δώρο, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να αγκαλιάσει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο αγαπημένος σου όσο και εσύ. Πρόσφατη δείχνει ότι το 85% των γυναικών παίρνει δώρο στον σύντροφό της τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δώρα που θα πιάσουν τόπο σε άντρα! Ορίστε, παρακάτω.

1. Γραβάτα
Κλισέ δώρο; Όσο και να λένε για τη γραβάτα, μην ακούτε! Οι άνδρες που χρειάζεται καθημερινά να ντύνονται με κουστούμι ή σακάκι, κάθε πρωί έχουν τον πονοκέφαλο της γραβάτας. Και να υπολογίσετε ότι όσο πολλές γραβάτες και αν έχει ένας άνδρας, ποτέ δεν είναι αρκετές!

2. After shave και ξυριστικά
Oι άνδρες εκτιμούν τα χρήσιμα και πρακτικά δώρα! Μια ωραία ιδέα είναι και τα αναλώσιμα. Οτιδήποτε βοηθάει την καθημερινότητά μας, είναι πολύτιμο. Τα σετ με τα ξυριστικά είναι ένα πολύ ωραίο δώρο και πολύ πρακτικό για την καθημερινή περιποίηση.

3. Κολώνια
Από τα λίγα δώρα που είναι ταυτόχρονα πρακτικό και πολυτελείας! Η κολώνια είναι επίσης ένα προϊόν που βρίσκεται πάντα στο ανδρικό μυαλό και που κάνει πιο ευχάριστο το πρωινό ξύπνημα, πριν τις καθημερινές υποχρεώσεις.

4. Πυτζάμες και ρόμπα
Σε αντίθεση με τις γυναίκες που κοιτούν πρώτα την ομορφιά ως κριτήριο  για το δώρο που θα λάβουν, οι άνδρες σκέφτονται το πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσουν. Η άνεση στον ύπνο είναι κάτι πρακτικό; Σαφώς και είναι. Όπως και οι ώρες της ξεκούρασης στο σπίτι. Άρα οι πυτζάμες και η ρόμπα είναι δώρα που θα εκτιμηθούν πολύ!

5. Τablet και gadgets
Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ελλείψεις που μπορεί να έχει ο σύντροφός σας στο κομμάτι της τεχνολογίας και της επικοινωνίας. Μπορεί να έχετε επίσης παρατηρήσει να αναβάλλει (γνωστό ανδρικό χαρακτηριστικό η αναβλητικότητα) την αλλαγή κάποιου gadget που έχει αρχίσει να κάνει πλήρη απόσβεση. Ευκαιρία να αγαπήσει τον Άγιο Βαλεντίνο! Οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά του, από ένα tablet μέχρι κάποιο gadget που θα εξυπηρετεί το άκουσμα της μουσικής του κτλ.

6. Κούπες και ποτήρια καφέ
Όταν μιλάμε για ανδρικά δώρα, μιλάμε για πράγματα που διευκολύνουν κάθε μέρα και που ανταποκρίνονται σε αγαπημένες συνήθειες. Θα ήταν βέβαια καλό να αποφύγετε την αγορά κούπας καφέ και ποτηριών καφέ με σχέδια που έχουν καρδούλες κτλ. Δεν είναι θέμα ανδρικής αυτοπεποίθηση, δε γίνεται να κυκλοφορείς άνετα με καρδιές κτλ. Κούπες με σήματα της αγαπημένης του ομάδας ή μάρκας αυτοκινήτου και ποτήρια ή παγούρια αν ασχολείται με αθλητισμό, χιουμοριστικά quotes και μόττο, εικόνες από τον κινηματογράφο ή τον αθλητισμό κτλ.

7. Συνδρομή στο γυμναστήριο ή ποδήλατο
Έχουν αρχίσει και αυξάνονται τα δώρα που είναι του στιλ ”ένα χρόνο συνδρομή στο γυμναστήριο”. Το θέμα είναι όμως, ένα δώρο να είστε σίγουρες ότι θα το χρησιμοποιήσει. Πολύ εύκολα το γυμναστήριο ξεχνιέται και το αφήνουμε. Το ποδήλατο όμως; Γυμναστική και βόλτα μαζί. Συνδυάζει έξοδο και ευεξία. Το ποδήλατο είναι ένα δώρο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα χρησιμεύσει!

8. Πουκάμισο
Είναι μέσα Φλεβάρη. Ο χειμώνας μας αφήνει και αυτό ας το έχετε κατά νου. Έχει ταυτιστεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με χειμερινή ατμόσφαιρα και με ζεστασιά, λόγω και του περιεχομένου της γιορτής. Στην πραγματικότητα, οι αμυγδαλιές έχουν ήδη αρχίσει να βγάζουν τα πρώτα άνθη. Αν πάτε σε κλασικό δώρο, (πουκάμισο, μπλούζα, κτλ) να είναι ανοιξιάτικο. Το πουκάμισο είναι ακόμη καλύτερο καθώς είναι κλασικό ανδρικό ρούχο.

Φωτό από: How2Bond 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons