Υλικά (για 6 άτομα)
- 1 πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτά φετάκια
- 1 φλιτζάνι βατόμουρα
- 50 γραμμάρια φέτα, κομμένη σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο, ψαλιδισμένο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 μικρό εσαλότ, κομμένο σε λεπτές φέτες (ένα είδος μικρού κρεμμυδιού)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού, ψιλοκομμένο
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και το εσαλότ. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
2. Τακτοποιούμε τις φέτες από το πεπόνι και τα βατόμουρα σε μια πιατέλα. Περιχύνουμε το ντρέσινγκ, γαρνίρουμε με τη φέτα και το σχοινόπρασο και σερβίρουμε.
Πηγή: arttable.gr