ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Comfort food: Συνταγή για λαχταριστά, χειροποίητα σοκολατάκια

Post by: 21/11/2015 0 comments

Αν θέλεις να απολαύσεις τα δικά σου σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σου, δοκίμασε τη δική μας συνταγή. Είναι και ένα υπέροχο, οικονομικό δώρο για όταν πας καλεσμένος /η σε φίλους!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό κουβερτούρα
  • 400 γραμμάρια αμύγδαλα
  • 200 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης άψητα
  • 200 γραμμάρια φουντούκια
  • 1 κούπα λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καβουρντίζουμε τους ξηρούς καρπούς. Τα φουντούκια, πριν τα καβουρντίσουμε, τρίβουμε τη φλούδα τους για να φύγει ή τα αγοράζουμε έτοιμα, ξεφλουδισμένα).
  2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  3. Προσθέτουμε τους καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς και μια κούπα λάδι.
  4. Απλώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα με τους ξηρούς καρπούς σε ταψί πάνω σε αλουμινόχαρτο.
  5. Χωρίζουμε σε τετράγωνα πριν στερεοποιηθεί η σοκολάτα και μόλις κρυώσει τα κόβουμε.

SYNTAGES-HOMELY-FB-SYNTAGH-XEIROPOIHTA-SOKOLATAKIA1
Έτοιμα τα χειροποίητα σοκολατάκια. Κεράστε με καφέ! Τα προσφέρουμε μαζί με τον καφέ ή τα μασουλάμε καθώς μιλάμε στο τηλέφωνο.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons